De verhuur specialist voor party en tenten van Zuid-Limburg

Heeft u voor uw feest of evenement een party of feest tent nodig? Kom dan snel naar You-Rent! You-Rent is dé verhuur specialist in Zuid-Limburg. Ons ruime assortiment biedt voor ieder feest een oplossing. Of u nu voor een compacte vouwtent, een stijlvolle pagode-tent of een grote aluhal tent kiest, You-Rent heeft ze allemaal. Onze kleinere modellen worden ingepakt in een stevige transporttas, hierdoor kunt u deze gemakkelijk in uw auto vervoeren. Als u een pagode of grote aluhaltent wilt huren dan komen wij deze persoonlijk op de afgesproken locatie afleveren.

Leveren van maatwerk

You-Rent hecht veel waarde aan het leveren van maatwerk, dit omdat elk feest uniek is. Alle details worden zorgvuldig besproken waardoor misverstanden tot een minimum blijven. Als u kiest voor You-Rent dan kiest u voor kwaliteit, ruime collectie en uitstekende service verlening.

You-Rent staat garant voor de volgende diensten

  • A-kwaliteit materiaal
  • Unieke thema-feesten en uitstapjes
  • Ruime collectie
  • Verhuren van partytenten

Unieke feesten

Wilt u binnenkort een uniek feest organiseren? Ook dan is You-Rent uw beste keus. Wij richten ons namelijk ook op het organiseren van diverse uitstapjes en thema-feesten. Voorafgaand aan het feest zullen wij samen met u de details bespreken. Hierdoor zal uw feest geheel aan uw wensen voldoen en binnen uw budget blijven. Al deze elementen zorgen ervoor dat uw feest vlekkeloos verloopt. Ook voor feesten op maat bent u bij You-Rent aan het juiste adres. U kunt altijd met ons contact opnemen, wij zullen dan samen met u in een gesprek de mogelijkheden bespreken. Voor meer informatie over onze thema-feesten en uitstapjes kunt u een kijkje nemen op onze website of contact opnemen via:  info-verhuur@you-rent.nl.

Neem snel contact op

Party, feest, pagode, aluhal tent huren in Zuid Limburg? Dan kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de e-mail: info-verhuur@you-rent.nl of telefonisch via: 0642840012.  Ook kunt u ons bezoeken op de voltastraat in Landgraaf . Aub een afspraak maken zodat wij alle tijd voor u kunnen reserveren.

Wij zijn gevestigd op de volgende adressen:

Voltastraat 18 tot 20                                                                           Vlengendaal 44
6372CK Landgraaf                                                                               6351 HD Bocholtz.