Naast de verhuur staat You-Rent garant voor het organiseren van unieke feesten/evenementen of uitstapjes , dit zowel voor bedrijven als particulieren klein of groot en steeds in overleg en volledig naar wens en budget.

Feesten

  • Bedrijfsfeesten/personeelsfeesten/wedding planning: Wij regelen uw feest van a tot z. locatie, inrichting, artiesten, catering, uitnodigingen, etc.
  • thema feesten: Er zijn meerdere thema’s mogelijk , Las Vegas party-Tiroleravond-Western party voor meer info vult u onder de knop contact uw gegevens en wensen in.

Evenementen

  • promotie: Promotie van product door promo team of uw naam van bedrijf of product op springkussens etc. voor meer info vult u onder de knop contact uw gegevens in.
  • zeskamp: Er zijn vele verschillende zeskampspellen in de verhuur waarnaast het tevens mogelijk is om de zeskamp door ons te laten organiseren en verzorgen.

Uitstapjes

familiedag/bedrijfsuitstapjes/teambuilding/personeelsuitstapjes : Wandelen door de heuvels van Limburg met lunch of en koffie en vla , Fietstochten , dropping , zeskamp , verschillende activiteiten in de grotten van Limburg zoals grotbiken / Quadrijden , spooktocht in de bossen en heuvels van Limburg , Barbecue in combinatie met andere activiteiten , quadrijden , auto toertocht